Όροι Χρήσης

Έξοδα αποστολής

Οι αγορές αξίας μικρότερης των 39€ χρεώνονται με 2,50€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα.
Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφοράς αναλογεί στο βάρος της παραγγελίας.

Τρόποι αποστολής
Τα βιβλία μας πλέον, αποστέλλονται και παραδίδονται με την Γενική Ταχυδρομική (courier-εταιρεία ταχυμεταφορών), στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης. Ο χρόνος αποστολής από το βιβλιοπωλείο του ΕΟΣΚ είναι 2-3 εργάσιμες μέρες, εφόσον τα βιβλία είναι διαθέσιμα απο τον εκδότη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί αμέσα και έχει το δικαίωμα να μεταβάλει ή να ακυρώσει την παραγγελία του.
 
Τρόποι Πληρωμής

Mε αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρία courier "Γενική Ταχυδρομική" κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Κατάθεση σε λογαριασμό: Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε να πληρώσετε με κατάθεση του ποσού σε ένας απο τους λογαριασμούς που σας προτείνονται.

Πληρωμή στο κατάστημα: Ισχύει για παραλαβή απο το κατάστημα

Παραλαβή απο το βιβλιοπωλείο μας
Κατα την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας on-line, μπορείται να επιλέξετε να παραλάβετε τα βιβλία σας απευθείας απο το κατάστημά μας (Ζωοδόχου Πηγης 24, 10680, Αθήνα).

Τα βιβλία αυτομάτως θα δεσμευτούν στο όνομά σας και κατα την παραλαβή δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση εξόδων, πλήν της αξίας αγοράς. Εντός μίας εργάσιμης ημέρας θα λάβετε ενημερωτικό τηλεφώνημα για την διαθεσιμότητα των βιβλίων και την πορεία της παραγγελίας σας.

Έπιστροφή/ακύρωση παραγγελίας
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, τηλεφωνώντας στο 210-3646125. Επίσης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα βιβλία που αγόρασε εντός ολίγων ημερών από την παραλαβή τους (τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη). Στην περίπτωση αυτή τα βιβλία θα πρέπει να είναι άθικτα και να συνοδεύονται απο το παραστατικό αγοράς. Για τα βιβλία αυτά θα κοπεί και θα αποσταλεί απόδειξη επιστροφής και το αναγραφόμενο ποσό θα πιστωθεί για μελλοντική αγορά, όποτε και αν αυτή πραγματοποιηθεί. 


Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Για αγορές απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο πελάτης πρέπει να παρέχει τα προσωπικά του στοιχεία, ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση των παραστατικών αγοράς. Ο Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την προώθηση των προϊόντων του, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του χρήστη και να μην παραχωρήσει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, όπως προβλέπεται απο τη σχετική νομοθεσία.