Ο Όμιλος

Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΕΟΣΚ) ιδρύθηκε το έτος 1989 ως συνέχεια του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. Τον Ε.Ο.Σ.Κ., έως τον Ιανουάριο του 2006, διεύθυνε ο Φυσικός-συγγραφέας Γεώργιος Δημόπουλος. Σήμερα, την επιτυχημένη πορεία του συνεχίζουν τα δύο παιδιά του, ο Παρμενίων, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών & η 'Ολγα, πτυχιούχος της σχολής Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MBA.   
 Ο ΕΟΣΚ εστιάζοντας στο εκπαιδευτικό και το επιστημονικό βιβλίο, ασχολείται με την έκδοση και διακίνηση σχολικών βοηθημάτων και πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. 
Στο δυναμικό των συγγραφέων - συνεργατών του Ομίλου  συγκαταλέγονται έγκυροι και καταξιωμένοι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Αυτό δικαιολογεί και το ξεχωριστό ενδιαφέρον των καθηγητών και των μαθητών για τις εκδόσεις του ΕΟΣΚ.
Σε αντικατάσταση και ως συνέχεια του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου www.eosk.gr, που λειτούργησε κατά την περίοδο 1997 - 2013, με υψηλή επισκεψιμότητα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ενα νέο και σύγχρονο ιστότοπο για την προβολή των εκδόσεών μας.
Στόχος είναι οι επισκέπτες μας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα βιβλία του ΕΟΣΚ καθώς και άλλων πρακτορευόμενων/συνεργαζόμενων εκδοτικών οίκων, με όσο το δυνατόν πληρέστερη περιγραφή του προιόντος και σε προσιτή τιμή. 
Η πολυετής εξειδίκευσή μας στο χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου, μας επιτρέπει να σας παρουσιάσουμε μια απο τις πιο ολοκληρωμένες και ενημερωμένες συλλογές φροντιστηριακών βοηθημάτων, για το μαθητή,το γονέα και τον εκπαιδευτικό.


"Περιηγηθείτε στο δυκτιακό τόπο που ετοιμάσαμε για εσας και εμείς
θα φροντίσουμε για τη φιλική εξυπηρέτησή σας."