Όροι χρήσης

Τρόποι αγοράς:

 • Μέσω site: Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και προσθέστε το στο καλάθι σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο eosk.gr, κάντε σύνδεση με τα στοιχεία σας. Aν δεν έχετε λογαριασμό, δημιούργηστε έναν ή συνεχίστε χωρίς αυτό το βήμα, μόνο εισαγάγοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο κάνοντας check out σαν απλός επισκέπτης.
 • Τηλεφωνικά: Καλέστε μας στο 210 3646125 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και ζητείστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Εμείς τα αναζητούμε για εσάς και σας ενημερώνουμε για την τιμή και τον χρόνο παράδοσης.
 • Στο κατάστημα: Επισκεφθείτε μας στο κάτάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας

 

Έξοδα αποστολής:

 • Για αγορές αξίας μικρότερης των 39€ το κόστος των μεταφορικών είναι 2.50 € για όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€. Για αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας, συνολικής αξίας αγοράς 39€ και πάνω, δεν γίνεται καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφοράς αναλογεί στο βάρος της παραγγελίας.

Για οποιοδήποτε ύψος αγορών, τα έξοδα μεταφορικών και αντικαταβολής είναι δωρεάν, αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας.


Τρόπος αποστολής:

 • Τα βιβλία μας αποστέλλονται και παραδίδονται με την Γενική Ταχυδρομική (courier-εταιρεία ταχυμεταφορών), στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης. Ο χρόνος αποστολής είναι 1-3 εργάσιμες μέρες (ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών), εφόσον τα βιβλία είναι διαθέσιμα απο τον εκδότη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί αμέσα και έχει το δικαίωμα να μεταβάλει ή να ακυρώσει την παραγγελία του.

 
Τρόποι Πληρωμής:

 • Mε αντικαταβολή: Ο πελάτης επιβαρύνεται με 2,00 € έξοδα αντικαταβολής. Η πληρωμή γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρία courier κατά την παράδοση της παραγγελίας.
 • Κατάθεση σε λογαριασμό: Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει να πληρώσει με κατάθεση του ποσού σε ένας απο τους λογαριασμούς που προτείνονται. Ο τρόπος αυτός πληρωμής δεν επιβαρύνεται με έξοδα.
 • Πληρωμή στο κατάστημα: τα έξοδα μεταφορικών και αντικαταβολής είναι εντελώς δωρεάν!

 

Παραλαβή απο το βιβλιοπωλείο μας:

 • Κατα την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας on-line, μπορείται να επιλέξετε να παραλάβετε τα βιβλία σας απευθείας απο το κατάστημά μας (Ζωοδόχου Πηγής 24, 10681, Αθήνα). Τα βιβλία αυτομάτως θα δεσμευτούν στο όνομά σας και κατα την παραλαβή δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση εξόδων, πλήν της αξίας αγοράς. Εντός μίας εργάσιμης ημέρας θα λάβετε ενημερωτικό τηλεφώνημα για την διαθεσιμότητα των βιβλίων και την πορεία της παραγγελίας σας.

 

Έπιστροφή/ακύρωση παραγγελίας:

 • Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, τηλεφωνώντας στο 210-3646125. Επίσης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα βιβλία που αγόρασε εντός ολίγων ημερών από την παραλαβή τους (τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη). Στην περίπτωση αυτή τα βιβλία θα πρέπει να είναι άθικτα και να συνοδεύονται απο το παραστατικό αγοράς. Για τα βιβλία αυτά θα κοπεί και θα αποσταλεί απόδειξη επιστροφής και το αναγραφόμενο ποσό θα πιστωθεί για μελλοντική αγορά, όποτε και αν αυτή πραγματοποιηθεί. 


Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων:

 • Για αγορές απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο πελάτης πρέπει να παρέχει τα προσωπικά του στοιχεία, ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση των παραστατικών αγοράς. Ο Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την προώθηση των προϊόντων του, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του χρήστη και να μην παραχωρήσει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, όπως προβλέπεται απο τη σχετική νομοθεσία.