Μαθηματικά Β΄ Γυμνασίου

Μαθηματικά Β΄ Γυμνασίου

15,70 € Προσφορά!

Αγορά

19,63 € (με Φ.Π.Α.)

(η τιμή μειώθηκε κατά 20 %)

Συγγραφέας: Αστέριος Μπάρμπας

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με βάση το νέο σχολικό βιβλίο και το διαθεματικό ενιαίο πλαίσιο προγραμμάτων σπουδών, και αποτελεί εργαλείο στήριξης και ενίσχυσης του αντίστοιχου σχολικού.

Δίνει όλη τη θεωρία με ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια (Πρέπει να ξέρειςότι…) όπως συχνά διατυπώνονται μέσα στην τάξη.

Περιέχει πλήθος λυμένων ασκήσεων, ερωτήσεις «Σ – Λ», ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις αντιστοίχισης, ερωτήσεις συμπλήρωσης κενού,προτείνει στους μαθητές καθημερινά θέματα (Προβλήματα – Εργασίες) που λύνονται με τη βοήθεια των μαθηματικών του αντίστοιχου κεφαλαίου.

Επίσης προσπαθεί να προσεγγίσει το νέο στοιχείο του σχολικού βιβλίου, που είναι οι Διαθεματικές Δραστηριότητες, με πολλά παραδείγματα και υποδεικνύειτα βήματα προσέγγισης της Δραστηριότητας.

Στο βιβλίο υπάρχουν ακόμη στο τέλος κάθε κεφαλαίου Κριτήρια Αξιολόγησης όπως αυτά διατυπώνονται από συναδέλφους που καθημερινά μοχθούν στο σχολείο, και τέλος υπάρχουν Υποδείξεις – Απαντήσεις – Λύσεις για όλα τα θέματα που δόθηκαν χωρίς τη λύση, οι αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων του Σχολικού Βιβλίου και Θέματα Εξετάσεων.

Διαβάστε ενα απόσπασμα του βιβλίου εδω: http://www.cosmosbooks.gr/flipbook-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%84%CE%B2-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80/

  • Συγγραφέας Μπάρμπας Αναστάσιος
  • Σελίδες 776
  • Έτος Έκδοσης Σεπτέμβριος2015
  • Εκδότης Κόσμος
  • Διαστάσεις 17 x 24 cm
  • isbn 978-618-82095-5-8

Κανένα Σχόλιο