Εξ αποστάσεως επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με τη χρήση προηγμένων μαθησιακών τεχνολογιών διαδικτύου (e-Learning)

Εξ αποστάσεως επιμόρφωση των εκπαιδευτικών με τη χρήση προηγμένων μαθησιακών τεχνολογιών διαδικτύου (e-Learning)

17,00 € Προσφορά!

Αγορά

20,00 € (με Φ.Π.Α.)

(η τιμή μειώθηκε κατά 15 %)

Συγγραφείς: Συλλογικό έργο

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GUTENBERG

Περισσότερες λεπτομέρειες

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τη χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην άρση πολλών εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, ως ενήλικοι εκπαιδευόμενοι, διασφαλίζοντας ευελιξία στον χώρο, τον χρόνο και τον ρυθμό της μάθησης.

Ο στόχος του συλλογικού τόμου είναι να αναδείξει καλές πρακτικές εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με έμφαση στην παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ.

Οι 19 συγγραφείς που συνέβαλαν στη δημιουργία του συλλογικού τόμου είναι μέλη ΔΕΠ και νέοι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα κεφάλαια δημοσιεύονται στον συλλογικό τόμο, μετά από διαδικασία ανώνυμης κρίσης και αφορούν καλές πρακτικές εξ αποστάσεως επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών με τη χρήση των ΤΠΕ.

Ο συλλογικός τόμος απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε επιμορφωτές εκπαιδευτικών, σε ερευνητές, σχεδιαστές και υπεύθυνους ακαδημαϊκών και επιμορφωτικών προγραμμάτων οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις προηγμένες μαθησιακές τεχνολογίες στα προσφερόμενα επιμορφωτικά τους προγράμματα.

Τα κείμενα γράφουν οι: Παναγιώτης Αναστασιάδης, Κώστας Απόστολος, Αλιβίζος Σοφός, Χρυσή Βιτσιλάκη, Βασιλεία Αρβανιτίδου, Παναγιώτης Αντωνίου, Γεώργιος Σερμπέζης, Σπύρος Κιουλάνης, Αναστασία Παναγιωτίδου, Ευθύμιος Βαλκάνος, Σπυρίδων Χ. Παπαδάκης, Πέτρος Στεργιόπουλος, Σοφοκλής Σωτηρίου, Κατερίνα Ρίβιου, Εμμανουήλ Αποστολάκης, Χαράλαμπος Μουζάκης, Αγορίτσα Γόγουλου, Αλέξης Κόκκος, Νίκος Τζιμόπουλος.

  • isbn 9789600118032
  • Διαστάσεις 17 x 24 cm
  • Εκδότης Gutenberg
  • Έτος Έκδοσης 2016
  • Σελίδες 408
  • Συγγραφείς Συλλογικό έργο

Κανένα Σχόλιο